Ευχάριστα νέα από την πλευρά του Λίνο για τον Γιώργο Γεωργιάδη που είδε τον βραζιλιάνο αμυντικό να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα και να τίθεται στη διάθεσή του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Αντίθετα, για τον συγκεκριμένο αγώνα της 31ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, δεν υπολογίζονται ο Κατσουράνης που έκανε θεραπεία, ο Λάζαρ που συνεχίζει τη θεραπεία και τις ατομικές προπονήσεις, ο Γκσπούρνινγκ που έχει υποστεί διάστρεμμα και ο Βούκιτς που συμπλήρωσε κάρτες.
Ευχάριστα νέα από την πλευρά του Λίνο για τον Γιώργο Γεωργιάδη που είδε τον Βραζιλιάνο αμυντικό να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα και να τίθεται στη διάθεσή του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Αντίθετα, για τον συγκεκριμένο αγώνα της 31ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, δεν υπολογίζονται ο Κατσουράνης που έκανε θεραπεία, ο Λάζαρ που συνεχίζει τη θεραπεία και τις ατομικές προπονήσεις, ο Γκσπούρνινγκ που έχει υποστεί διάστρεμμα και ο Βούκιτς που συμπλήρωσε κάρτες.
Όσοι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.
Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τόνωσης της φυσικής κατάστασης, με «ανοίγματα» και πιεστικά ματς δυο εναντίον δυο σε μικρό γήπεδο.
Τέλος η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Λούκας που επίσης συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Λεβαδειακό.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας