Ο Νίκος Παπάκος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών
Ο Νίκος Παπάκος επανεξελέγη σήμερα, Κυριακή, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των εκλογών, ο Νίκος Παπάκος έλαβε 248 ψήφους έναντι 167 που έλαβε ο Κώστας Καρεγεώργος.
Ο Νίκος Παπάκος επανεξελέγη σήμερα, Κυριακή, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των εκλογών, ο Νίκος Παπάκος έλαβε 248 ψήφους, ενώ ο αντίπαλός του, Κώστας Καρεγεώργος έλαβε 167.
Χαρακτηριστικό των επαναληπτικών εκλογών ήταν η αποχή, αφού από τους 725 εγγεγραμμένους, ψήφισαν οι 447. Έγκυρα βρέθηκαν 415 ψηφοδέλτια, ενώ 16 βρέθηκαν άκυρα και άλλα 16 λευκά.
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Κώστας Καραγεώργος θα συμπληρώσει το 15μελές συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου.
Στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έκλεισαν οι κάλπες και η εκλογική αναμέτρηση θα συνεχιστεί μεθαύριο Τρίτη, 4 Μαρτίου.
Στο ΔΣΑ προσήλθαν και ψήφισαν 1.700 δικηγόροι από τους 21.471 εγγεγραμμένους.
Η προσέλευση στον ΔΣΑ ήταν μικρή, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, ενώ την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να προσέλθει στις κάλπες ο κύριος όγκος του δικηγορικού σώματος της Αθήνας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα