Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Κροάτη, Αλέν Χαλίλοβιτς, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό. Ο Χαλίλοβιτς είναι ο νεότερος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κροατίας και επίσης ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας.
Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Κροάτη, Αλέν Χαλίλοβιτς, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό.
Ο Χαλίλοβιτς είναι ο νεότερος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κροατίας και επίσης ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας.
Ο Χαλίλοβιτς, ο οποίος έχει ήδη τρεις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της «Χρβάτσκα», θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα που μετέχει στη Β΄ κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαλίλοβιτς είναι ο δεύτερος νεαρός που αποκτούν οι Καταλανοί για τη νέα σεζόν, μαζί με τον τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ. Στο μεταξύ, οι Ραφίνια και Ζεράρ Ντεουλοφέου θα επιστρέψουν στην Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη του δανεισμού τους σε Θέλτα και Έβερτον, αντίστοιχα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας