Επιστροφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο, καθώς η Βόλφσμπουργκ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο πλέι-μέικερ δανεικό στους «ροχιμπλάνκος» ως το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» και την περίοδο 2011-12, πάλι ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα, και μάλιστα είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League.
Επιστροφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο, καθώς η Βόλφσμπουργκ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο πλέι-μέικερ δανεικό στους «ροχιμπλάνκος» ως το τέλος της σεζόν.
Ο 29χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» και την περίοδο 2011-12, πάλι ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα, και μάλιστα είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League.
Αποτελούσε ήδη από το καλοκαίρι διακαή πόθο του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος πιστεύει πολύ στα προσόντα του και χρειάζεται σίγουρα έναν παίκτη με τις δημιουργικές ικανότητες του Βραζιλιάνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιέγκο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βόλφσμπουργκ και είναι πολύ πιθανό να διαπραγματευθεί μία μόνιμη μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στο μεταξύ, οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται να στείλουν τον Γάλλο μέσο, Ζοσουά Γκιλαβογκί, δανεικό στη Σεντ Ετιέν, από την οποία τον είχαν αποκτήσει πριν λίγους μήνες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας