Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Τέσσερις συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο

Σε τέσσερις συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη προς το Δημόσιο προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία. Τα χρέη ξεπερνούν συνολικά τα 7 εκατ. ευρώ.

Σε τέσσερις συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη προς το Δημόσιο προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία. Τα χρέη ξεπερνούν συνολικά τα 7 εκατ. ευρώ.

Ο 48χρονος επιχειρηματίαςΚώστας Πηλαδάκης,ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ως νόμιμος εκπρόσωπος δύο εταιρειών για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 4.037.060,58 ευρώ.

Επίσης στην Αθήνα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής ένας 69χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 2.469.053,07 ευρώ.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως συνελήφθη 55χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 362.763,56 ευρώ.
Συνελήφθη επίσης στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής 54χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 360.371,61 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο