Ισόπαλη 1-1 με το Αζερμπαϊτζάν η Εθνική κάτω των 18 ετών
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα κάτω των 18 με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζάν στον πρώτο αγώνα της για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», που διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας.
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα κάτω των 18 με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζάν στον πρώτο αγώνα της για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», που διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας.
Η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κουλούρη. Ένα λεπτό πριν ο Σάλιακας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Εθνικής, ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, ύστερα από την αποβολή του Βασαΐτη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (6/1, 12:15), με αντίπαλο την Ιαπωνία.
«Η προσοχή μας, πέρα από το αποτέλεσμα, είναι στραμμένη στο να εντοπίσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας, εφαρμόζοντας στην πράξη όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή απόδοση των παιδιών. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας