Δεύτερη ευκαιρία δίνει το ΙΚΑ σε εκπρόθεσμους εργοδότες
Τη δυνατότητα υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων δίχως κυρώσεις ακόμη και σε εκπρόθεσμους εργοδότες, εφόσον ρυθμίσουν τις οφειλές τους, δίνει με απόφασή της η διοίκηση του ΙΚΑ.
Τη δυνατότητα υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων δίχως κυρώσεις ακόμη και σε εκπρόθεσμους εργοδότες, εφόσον ρυθμίσουν τις οφειλές τους, δίνει με απόφασή της η διοίκηση του ΙΚΑ.
Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώθηκε ότι για τους εργοδότες που έχει ανασταλεί η δυνατότητα υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων μέσω Διαδικτύου, δίνεται έως 31/1/2014 η δυνατότητα υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων απαιτητών μισθολογικών περιόδων, με προσκόμιση μαγνητικού μέσου, στα αρμόδια υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ της έδρας του εργοδότη, χωρίς την επιβολή κυρώσεων, με ταυτόχρονη υποβολή αίτησης υπαγωγής σε καθεστώς ρύθμισης.
Επισημαίνεται ότι η δυνατότητα υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων μέσω Διαδικτύου θα ενεργοποιείται μόνον εφόσον ο εργοδότης προχωρήσει σε τακτοποίηση των οφειλών του.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπολογίζονται πρόσθετες επιβαρύνσεις λόγω εκπρόθεσμης υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα