Σε 10 μέρες ανοίγει ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» του μετρό
Αρχίζει σήμερα, Παρασκευή, η δοκιμαστική λειτουργία του Σταθμού «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας. Σύμφωνα με στελέχη της Αττικό Μετρό, οι δοκιμές προβλέπεται να διαρκέσουν 10 ημέρες και αμέσως μετά θα δοθεί προς προς χρήση στη επιβατικό κοινό των αστικών συγκοινωνιών της πόλης.
Ξεκινά την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η δοκιμαστική λειτουργία του Σταθμού «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας.
Σύμφωνα με στελέχη της Αττικό Μετρό, οι δοκιμές προβλέπεται να διαρκέσουν 10 ημέρες και αμέσως μετά θα δοθεί προς προς χρήση στη επιβατικό κοινό των αστικών συγκοινωνιών της πόλης. Είναι πιθανό, σημειώνουν, αυτό να συμβεί ως το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου.
Ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» επρόκειτο να δοθεί προς χρήση τον Σεπτέμβριο, όμως προβλήματα στη σηματοδότηση του δικτύου οδηγήσαν σε καθυστέρηση του χρονοδιαγράμματος.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν στελέχη της Αττικό Μετρό, ακόμη δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη χρήση των 17 νέων συρμών ROTEM, που παραλήφθηκαν πέρυσι και βρίσκονται ακόμη σε φάση δοκιμών.
Μάλιστα, χρειάστηκε να μετατραπούν οι αισθητήρες των θυρών τους. Σημειωτέον ότι η Αττικό Μετρό έχει προσλάβει εξωτερικό ελεγκτή ασφαλείας, που διενεργεί ενδελεχείς ελέγχους στους συρμούς.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας