Έρωτας, χρήμα, συμφέρον…«Amor», η νέα παράσταση του Θεάτρου Άττις, μια σκηνική σύνθεση με αφορμή ένα κείμενο του Θανάση Αλευρά, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Έρωτας, χρήμα, συμφέρον…«Amor», η νέα παράσταση του Θεάτρου Άττις, μια σκηνική σύνθεση με αφορμή ένα κείμενο του Θανάση Αλευρά, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, που κάνει […]
Έρωτας, χρήμα, συμφέρον…«Amor», η νέα παράσταση του Θεάτρου Άττις, μια σκηνική σύνθεση με αφορμή ένα κείμενο του Θανάση Αλευρά, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.
Έρωτας, χρήμα, συμφέρον…«Amor», η νέα παράσταση του Θεάτρου Άττις, μια σκηνική σύνθεση με αφορμή ένα κείμενο του Θανάση Αλευρά, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.
Η σκηνή παίρνει τη μορφή χώρου δημοπρασίας, όπου δειγματίζονται, κοστολογούνται και ξεπουλιούνται οι ρόλοι, τα θεατρικά αξεσουάρ, τα συναισθήματα, οι μνήμες, τα μέλη του ανθρώπινου σώματος. Οι τιμές επηρεάζονται από τις διακυμάνσεις του χρηματιστηρίου.
Μέσα στο ψυχρό κλίμα των συναλλαγών, οι ηθοποιοί σχολιάζουν με χιούμορ τη σύγχρονη πραγματικότητα, ερμηνεύουν ακραίες συμπεριφορές ανθρώπων που χειραγωγούνται από την εξουσία και χειραγωγούν ο ένας τον άλλον, σε περίοδο κρίσης.
Ωστόσο, η καταλυτική δράση του έρωτα ανατρέπει τα ψυχρά δεδομένα στην παράσταση, καθώς θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κινητήρια δύναμη εξανθρωπισμού.
Θέατρο ΑΤΤΙΣ, Λεωνίδου 7, Μεταξουργείο, 10437 Αθήνα
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 Κυριακή στις 19.00 Διάρκεια: 55 λεπτά Τιμές εισιτηρίων: 15€ (κανονικό), 12€ (μειωμένο)
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 5226260 , e-mail: attis@otenet.gr
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.