Ο Βαλβέρδε είπε ότι θα νικήσει τη «Μπάρτσα» και το έκανε!
Στην χώρα των Βάσκων σταμάτησε το αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα στην Primera Division. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το' πε και το' κανε, αφού η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποχρέωσε τους Καταλανούς στην πρώτη εφετινή ήττα τους (1-0) μετά από 15 αγωνιστικές (μέχρι το βράδυ της Κυριακής οι Μπλαουγκράνα είχαν 13 νίκες και μία ισοπαλία) κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, η Ατλέτικο και η Ρεάλ, μπήκαν για τα καλά ξανά στο παιχνίδι του τίτλου.
Στην χώρα των Βάσκων σταμάτησε το αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα στην Primera Division. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το’ πε και το’ κανε, αφού η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποχρέωσε τους Καταλανούς στην πρώτη εφετινή ήττα τους (1-0) μετά από 15 αγωνιστικές (μέχρι το βράδυ της Κυριακής οι Μπλαουγκράνα είχαν 13 νίκες και μία ισοπαλία) κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, η Ατλέτικο και η Ρεάλ, μπήκαν για τα καλά ξανά στο παιχνίδι του τίτλου. Παράλληλα, η Αθλέτικ διατήρησε απόρθητο κάστρο το «Σαν Μαμές», όπου σε 8 αναμετρήσεις που έδωσε εκεί έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζόνας, η Βαλένθια επικράτησε 3-0 της Οσασούνα στο «Μεστάγια» στο προτελευταίο χρονικά ματς του σημερινού «κυρίως μενού» της 15ης αγωνιστικής της Primera Division. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα 9 λεπτών (45′, 48′, 53′) και χάρισε στις «νυχτερίδες» τη μεγάλη νίκη.
Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σεβίλη που πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Γρανάδα.
Ισόπαλο, 2-2, έληξε το ντέρμπι ουραγών Ρεάλ Μπέτις-Ράγιο Βαγεκάνο. Δύο γκολ του Αλμπέρτο Μπουένο (51′, 91′) ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων σε κάθε γκολ της Μπέτις που προηγήθηκε και τις δύο φορές.
Στο 26ο λεπτό ο Αμάγια είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Βερδού να πετυχαίνει το δεύτερο της Μπέτις στο 81′. Οι «βερδιμπλάνκος» παρέμειναν στην τελευταία θέση, με 10 βαθμούς πλέον, ενώ τρεις περισσότερους έχει από σήμερα η Ράγιο Βαγεκάνο που βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Σε αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 Χετάφε-Λεβάντε 1-0 (79′ Πέδρο Λεόν) Βιγιαρεάλ-Μάλαγα 1-1 (32′ Μπρούνο – 90+4′ Γουέλινγκτον)
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας