Mercedes-Benz C-Class 2014: Αποκάλυψη τώρα
Με εμφανώς δυναμικότερο προφίλ και αποδοτικότερους κινητήρες βενζίνης και diesel επιστρέφει η Mercedes-Benz C-Class στην ευρωπαϊκή αγορά.
Στην αποκάλυψη της νέας Mercedes-Benz C-Class οδήγησε η συμμετοχή της γερμανικής μπερλίνας στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού spot.
H πέμπτη, κατά σειρά, γενιά του αυτοκινήτου ξεχωρίζει για τον δυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματός της αλλά και για εξίσου εμφανή αύξηση των διαστάσεών της.
Ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων αλλά και των μεταλλικών επιφανειών της νέας C-Class παραπέμπει ευθέως στη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει πως η συγκεκριμένα C-Class εξοπλίζεται με το πακέτο AMG, διαθέτοντας ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερους τροχούς και δύο ανεξάρτητες απολήξεις εξάτμισης.
Βασισμένη στην ευέλικτη πλατφόρμα με την κωδική ονομασία MRA, η νέα C-Class θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, γεγονός που αναμένεται να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερο χώρο για τους επιβάτες της πίσω σειράς καθισμάτων.
Πέρα από τη βελτίωση της ευρυχωρίας στο εσωτερικό, ο θάλαμος επιβατών της νέας C-Class θα ξεχωρίζει για τις προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, πολλές από τις οποίες θα προέρχονται από τη μεγαλύτερη και πολυτελέστερη S-Class.
Σε επίπεδο κινητήρων, η νέα C-Class θα διαθέτει στην γκάμα της νέους και αποδοτικότερους κινητήρες βενζίνης ή diesel, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τα κινητήρια σύνολα με τα οποία εφοδιάζεται η σημερινή της γενιά.
Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο τετρακύλινδρος κινητήρας diesel της Nissan, όπως άλλωστε και ο μέχρι σήμερα γνωστός δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης.
Την γκάμα της νέας Mercedes-Benz C-Class θα πλαισιώσουν οι γνώριμες station wagon και coupe εκδόσεις, ωστόσο, μέχρι το 2015 η γερμανική μπερλίνα πρόκειται να αποκτήσει και cabrio εκδοχή.
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα C-Class αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές τις επόμενες χρονιάς, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.
Auto Express
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442