Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ ο Παντελίδης
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Σάββας Παντελίδης. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αιγινιακό, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για την Έλληνα τεχνικό και όπως έγινε γνωστό έλυσε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο. Στην προπόνηση της Πέμπτης δεν έδωσε το παρών και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ γυμνάστηκαν κάτω από τις εντολές του Γιώργου Γεωργόπουλου και άλλων συνεργατών του.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Σάββας Παντελίδης.
Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αιγινιακό, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για την Έλληνα τεχνικό και όπως έγινε γνωστό έλυσε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης δεν έδωσε το παρών και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ γυμνάστηκαν κάτω από τις εντολές του Γιώργου Γεωργόπουλου και άλλων συνεργατών του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
«Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην συνέχιση της καριέρας του.
Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες της ομάδας στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Σάββα Παντελίδη, που ατυχείς συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κινεί διαδικασίες αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα περάσει από επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας
- «Είναι εδώ η Σουηδέζα;»: Νέα έγγραφα φωτίζουν τον ρόλο σκάουτερ μοντέλων στο δίκτυο επαφών του Τζέφρι Έπσταϊν
- Παπανδρέου για υποκλοπές: Πλήρη διαλεύκανση και τιμωρία όλων των υπευθύνων – όσο ψηλά κι αν βρίσκονται
- Telegram: Οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τον αποκλεισμό πρόσβασης στην πλατφόρμα από τις αρχές Απριλίου
- Αυτά είναι τα σχέδια της ΚΕΔ για τη νέα σεζόν ενώ πιέζουν να μείνουν
- Φρίκη: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν 14χρονο Παλαιαστίνιο και τον έβλεπαν να πεθαίνει από αιμορραγία
- Βρετανία: Αξιωματικοί μετανάστευσης κατηγορούνται ότι έκλεβαν χρήματα από μετανάστες
- Η Μπερλινάλε ήταν πάντα πολιτική: Ευρωπαίοι δημιουργοί στηρίζουν τη διευθύντρια του φεστιβάλ εν μέσω απειλών απομάκρυνσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442