Δωρεάν διόδια για όσους βουλευτές δεν διαλέγουν αεροπλάνο
Με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής οι βουλευτές επαρχίας, οι οποίοι δεν θα χρησιμοποιούν αεροπλάνο για τις μετακινήσεις τους προς και από τις εκλογικές τους περιφέρειες, θα μπορούν να περνούν με τα αυτοκίνητά τους τα διόδια δίχως να πληρώνουν.
Με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής οι βουλευτές επαρχίας, οι οποίοι δεν θα χρησιμοποιούν αεροπλάνο για τις μετακινήσεις τους προς και από τις εκλογικές τους περιφέρειες, θα μπορούν να περνούν με τα αυτοκίνητά τους τα διόδια δίχως να πληρώνουν.
Όπως ανήγγειλε σχετικώς η προεδρεύουσα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά προς το Σώμα, στους βουλευτές επαρχίας και συγκεκριμένα εκείνους που θα παραιτηθούν του δικαιώματος λήψης αεροπορικών εισιτηρίων, δίνεται η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων διοδίων για τη μετάβαση στις προεκλογικές τους περιφέρειες.
Η εκχώρηση αυτή θα γίνεται με ανέκκλητη δήλωση του βουλευτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442