Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμώρησε το αθλητικό δικαστήριο της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB) τον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Και αυτό γιατί ο δικαστής της DFB απεφάνθη ότι ο αμυντικός της Στουτγκάρδης χτύπησε βίαια τον αρχηγό του Αμβούργου, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 20 Οκτωβρίου, που έληξε ισόπαλη 3-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος και ο παίκτης αποδέχθηκαν την απόφαση της τιμωρίας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση και νίκησε 17-12 τη Σαμπαντέλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της διοργάνωσης.