Στην ιδιοκτησία της Μπάμπης Βωβός παραμένει το ακίνητο στο Βοτανικό
Δεκτή έγινε με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση υπαγωγής της εταιρεία Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ΑΕ στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99. Επίσης η εταιρεία παρέχει διευκρινίσεις για το ακίνητο στην περιοχή του Βοτανικού ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι και παραμένει ιδιοκτησία τής εταιρείας, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους και βασικότερους πυλώνες ανάπτυξής της».
Δεκτή έγινε με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση υπαγωγής της εταιρεία Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ΑΕ στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99.
Επίσης η εταιρεία παρέχει διευκρινίσεις για το ακίνητο στην περιοχή του Βοτανικού ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι και παραμένει ιδιοκτησία τής εταιρείας, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους και βασικότερους πυλώνες ανάπτυξής της».
Η ανακοίνωση της εταιρείας
«Η Διοίκηση της εταιρίας ‘ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.’ ανακοινώνει ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αρ. 1077 / 27-09-2013 απόφασή του, έκανε δεκτή την αίτηση υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 12 του Ν.4013/2011 και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του Ν.4072/2012.»
» Επίσης, αναφερόμενοι σε δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το ακίνητο επί των οδών Αγ. Άννης & Πολυκάρπου στην περιοχή του Βοτανικού, είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εταιρίας μας, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους και βασικότερους πυλώνες ανάπτυξής της».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.