Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο πέτυχε σήμερα ο Κενυάτης Ουίλσον Κίπσανγκ. Συγκεκριμένα στο μαραθώνιο του Βερολίνου ο 31χρονος δρομέας τερμάτισε πρώτος σε χρόνο 2 ώρες, 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ με 2:03.28, που είχε πετύχει το 2011, πάλι στο μαραθώνιο της γερμανικής πρωτεύουσας, ο επίσης Κενυάτης, Πατρίκ Μακάου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε σήμερα λόγω τραυματισμού. Ο Κίπσανγκ, τρίτος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, άφησε πίσω του τους συμπατριώτες του, Ελιούντ Κίπτσογκε (2:04.05) και Τζόφρεϊ Κίπσανγκ (2:06.26), ολοκληρώνοντας το θρίαμβο της Κένυας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μ. Σάββατο (11/4, 17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ) θα αντιμετωπίσει ξανά την Εθνική Ουγγαρίας, αυτή τη φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα.
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα για την 31η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Γουλβς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.