Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο πέτυχε σήμερα ο Κενυάτης Ουίλσον Κίπσανγκ. Συγκεκριμένα στο μαραθώνιο του Βερολίνου ο 31χρονος δρομέας τερμάτισε πρώτος σε χρόνο 2 ώρες, 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ με 2:03.28, που είχε πετύχει το 2011, πάλι στο μαραθώνιο της γερμανικής πρωτεύουσας, ο επίσης Κενυάτης, Πατρίκ Μακάου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε σήμερα λόγω τραυματισμού. Ο Κίπσανγκ, τρίτος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, άφησε πίσω του τους συμπατριώτες του, Ελιούντ Κίπτσογκε (2:04.05) και Τζόφρεϊ Κίπσανγκ (2:06.26), ολοκληρώνοντας το θρίαμβο της Κένυας.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.