Ο Εργοτέλης απέκτησε τον Αμπντούλ Αζίζ Ντιν
Παίκτης του Εργοτέλη για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Αμπντούλ Αζίζ Ντιν. Ο 20χρονος αμυντικός, που γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε, ενώ αργότερα αγωνίστηκε με τις εθνικές ομάδες U16 και U19 της Αγγλίας, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος. Ο Ντιν έφτασε την Τρίτη στο Ηράκλειο και συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους».
Παίκτης του Εργοτέλη για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Αμπντούλ Αζίζ Ντιν. Ο 20χρονος αμυντικός, που γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε αλλά αγωνίστηκε με τις εθνικές ομάδες U16 και U19 της Αγγλίας, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος. Ο Ντιν έφτασε την Τρίτη στο Ηράκλειο και συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους».
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη ανέφερε τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Abdul Aziz Deen Conteh για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος (14/01/1993) αριστερός μεσοαμυντικός αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, στην οποία παρέμεινε συνολικά επτά χρόνια και έγινε επαγγελματίας. Με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, o ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει χριστεί διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U19 της Αγγλίας».
Αμέσως μετά την υπογραφή του ο Ντιν ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Εργοτέλη. Ελπίζω ότι θα είναι μια υπέροχη χρονιά για την ομάδα και για εμένα. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι η χρονιά αυτή θα είναι για εμένα μια ευκαιρία να παίξω και να εξελιχθώ, βοηθώντας την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Θέλω να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Ολυμπιακός και ΑΕΚ δοκιμάζονται εντός έδρας, στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ – Θρίλερ για την οκτάδα στην τελευταία αγωνιστική
- Σανς – Μπακς 105-108: O Ρόλινς ντύθηκε… Αντετοκούνμπο και «καθάρισε» για τους Μπακς (vids)
- Η λαμπερή συλλογή μεταλλίων του Ντουπλάντις: Έφτασε τα 23 χρυσά και τα 4 σερί σε Παγκόσμιο κλειστού
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)
- Ολυμπιακός: «Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία» (pic)
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442