Την 5η διαδοχική νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πανηγύρισε η εθνική παίδων, επικρατώντας 68-47 της Γερμανίας, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της Β΄ φάσης. Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη αντιμετωπίζουν αύριο (18:45) την Τουρκία, για την τελευταία αγωνιστική της Β΄ φάσης, με στόχο να προκριθούν αήττητοι και ως πρώτοι του 5ου ομίλου στα προημιτελικά. Πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναδείχτηκε σήμερα ο Χαραλαμπόπουλος με 16 και 6 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Παπαγιάννης. Οι 8 ασίστ του Μουράτου και τα 7 ριμπάουντ του Σκουλίδα είναι επίσης από τα άξια αναφοράς στατιστικά στοιχεία του σημερινού αγώνα της εθνικής παίδων. Για τους Γερμανούς ξεχώρισε ο Κέσεν με 14 πόντους.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Από τις 24/2 στο Λεβερκούζεν ακολούθησαν για τον Ολυμπιακό 5 ματς, με ένα πρόγραμμα ουσιαστικά ενός αγώνα κάθε εβδομάδα, και όμως αυτό όπως φαίνεται δεν λειτούργησε ευεργετικά όπως θα περίμενε κανείς.
Η Ιταλία θα επιστρέψει στο γήπεδο για δύο φιλικά τον Ιούνιο, το ένα με την Εθνική Ελλάδας και το άλλο με το Λουξεμβούργο, ενώ στον πάγκο των Ατζούρι θα κάθεται ο Σίλβιο Μπαλντίνι, προπονητής της U21.
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ και απάντησε και στις αιχμές του Άλβαρο Αρμπελόα περί εύνοιας των Καταλανών στη La Liga.