Στοχευμένοι έλεγχοι σε 83 περιοχές για την ανασφάλιστη εργασία
Στοχευμένοι έλεγχοι θα γίνουν το επόμενο δίνηνο σε 83 περιοχές της χώρας από στελέχη του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας.
Στοχευμένοι έλεγχοι θα γίνουν το επόμενο δίνηνο σε 83 περιοχές της χώρας από στελέχη του ΣΕΠΕ, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας.
Για το θέμα συγκαλούν σύσκεψη το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Β. Κεγκέρογλου.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν στελέχη από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, την Οικονομική Αστυνομία και την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ (ΕΥΠΕΑ).
Εκεί θα παρουσιαστεί το σχέδιο δράσης του υπουργείου για το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, καθώς και οι 83 περιοχές της χώρας όπου θα γίνουν οι έλεγχοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Λάρισα: «Τρελή» πορεία ΙΧ κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες – Νεκρός ο οδηγός
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανησυχούσε για τις ερωτικές σκηνές με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο «Marty Supreme» – Τελός καλό, όλα καλά
- Η ΕΕ θα σηκώσει το γάντι Τραμπ; – Σχέδια γα δασμούς-αντίποινα 93 δισ. ευρώ
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vid)
- Ιταλία: Νέα γυναικοκτονία – 40χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, την έθαψε σε χωράφι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442