Η ΑΕΛ Καλλονής επικράτησε 4-0 της Τζένοβα Ιντερνασιονάλ, στο δεύτερο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Το σκορ για τους «νεοφώτιστους» στην Σούπερ Λίγκα άνοιξε ο Βλάσης Καζάκης στο 36′ με κεφαλιά. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ό λεπτό ο Γιώργος Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 2-0, ενώ στο 68′ ο Λεοζίνιο διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 «έγραψε» ο Ποντάνι με ωραίο πλασέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Γιώργου Μανούσου. Αρχική ενδεκάδα: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Λίμα, Φαρία, Μαρσέλο, Γκαρσία, Βλαστέλλης, Καζάκης, Ντος Σάντος. Στη συνέχεια του παιχνιδιού αγωνίστηκαν κατά διαστήματα οι: Χογκ, Μάππας, Γάλας, Ποντάνι, Βαλιός, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μπουρούς, Ματίας, Μούτσα, Ευαγγελιδάκης, Λαμπρόπουλος, Ντάμπος.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.