Οι Ντιτρόιτ Πίστονς κράτησαν τον Γουίλ Μπάινουμ, καθώς ανακοίνωσαν ότι ανανέωσαν το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2015. Η συμφωνία κλείστηκε στα έξι εκατομμύρια δολάρια και ο 30χρονος γκαρντ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Οι Πίστονς είναι μέσα στην καρδιά μου και το μέλλον μου είναι πλέον συνδεδεμένο με αυτήν την ομάδα», τόνισε σχετικά ο Μπάινουμ, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 3.6 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ στο ενεργητικό του.
Ο Κρις Σίλβα μετά την απίθανη εμφάνιση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό «γυάλισε» ακόμη περισσότερο στη Euroleague που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.
Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Σαντιάγκο Έσε εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Καϊράτ Αλμάτι στο Καζακστάν για το Champions League