Ο ΟΤΕ TV πήρε το Ευρωμπάσκετ και ο ΑΝΤ1 τα ματς της Εθνικής
Εφόσον η ΕΡΤ παραμένει «κλειστή», μέχρι νεοτέρας, η FIBA Europe έπρεπε να βρει νέο κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του προσέχουν Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, το ελληνικό «πακέτο» κατέληξε στον ANT1! Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ (4-22/9), στην οποία θα αγωνιστεί τον προσεχή Σεπτέμβρη και η Εθνική ανδρών, βρήκε τηλεοπτική «στέγη» σε ΟΤΕ TV (το μεγαλύτερο μέρος των μεταδόσεων) και στον ANT1 (η FIBA έχει ως όρο τα δικαιώματα να πηγαίνουν και σε ένα ελεύθερο κανάλι).
Εφόσον η ΕΡΤ παραμένει «κλειστή», μέχρι νεοτέρας, η FIBA Europe έπρεπε να βρει νέο κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του προσέχουν Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, το ελληνικό «πακέτο» κατέληξε στον ANT1!
Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ (4-22/9), στην οποία θα αγωνιστεί τον προσεχή Σεπτέμβρη και η Εθνική ανδρών, βρήκε τηλεοπτική «στέγη» σε ΟΤΕ TV (το μεγαλύτερο μέρος των μεταδόσεων) και στον ANT1 (η FIBA έχει ως όρο τα δικαιώματα να πηγαίνουν και σε ένα ελεύθερο κανάλι).
Την ανακοίνωση της συμφωνίας έκανε ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός μέσα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων, ενημερώνοντας επίσης τον κόσμο ότι πέρα από τις μεταδόσεις, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει και ειδικές εκπομπές και ανταποκρίσεις.
Από τη στιγμή που η ΕΡΤ είναι κλειστή, δεν υπήρξε διαγωνισμός και ο ΟΤΕ TV, που ήταν δεύτερος στη λίστα, παίρνει τα δικαιώματα των αγώνων και θα δείξει την πλειοψηφία των αναμετρήσεων.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το Μουντομπάσκετ του 2014 και το Ευρωμπάσκετ του 2015, τα δικαιώματα των οποίων είναι στην ΕΡΤ, όλα είναι ανοιχτά…
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας