Καταβόθρα άνοιξε στη μέση του δρόμου και «κατάπιε» διερχόμενο αυτοκίνητο
Στιγμές τρόμου έζησε μία γυναίκα από το Οχάιο, όταν την ώρα που οδηγούσε, το έδαφος υποχώρησε και άνοιξε μία τεράστια καταβόθρα, η οποία «κατάπιε» το αυτοκίνητό της. Παρά τους ελιγμούς που έκανε η οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει την τρύπα και έπεσε μέσα. Η ίδια δεν τραυματίστηκε, ενώ συνεργεία διάσωσης έσπευσαν να την απεγκλωβίσουν.
Στιγμές τρόμου έζησε μία γυναίκα από το Οχάιο, όταν την ώρα που οδηγούσε, το έδαφος υποχώρησε και άνοιξε μία τεράστια καταβόθρα, η οποία «κατάπιε» το αυτοκίνητό της.
Παρά τους ελιγμούς που έκανε η οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει την τρύπα και έπεσε μέσα. Η ίδια δεν τραυματίστηκε, ενώ συνεργεία διάσωσης έσπευσαν να την απεγκλωβίσουν.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.
Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, μία βλάβη σε σωλήνα ύδρευσης που βρίσκεται κάτω από το δρόμο προκάλεσε το πρόβλημα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας