Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η Αττική από τις 12:30 ώς τις 15:30 το μεσημέρι, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη γενική τους συνέλευση.
Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η Αττική από τις 12:30 ώς τις 15:30 το μεσημέρι, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη γενική τους συνέλευση.
Η απόσυρση των οχημάτων ξεκινά μία ώρα νωρίτερα, ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται μετά τις 4 το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι έχουν στη ημερήσια διάταξη -μεταξύ άλλων- την ενημέρωση για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με την ΟΣΥ ΑΕ και τις πωλήσεις εισιτηρίων από τους οδηγούς, που δρομολογεί ο ΟΑΣΑ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας