Ολοκληρώνεται την Κυριακή το bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ 99,5
Σήμερα, Κυριακή, ολοκληρώνεται το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου που διοργανώνει στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής ο ΒΗΜΑ 99,5 FM. Οι πόρτες του bazaar άνοιξαν και θα κλείσουν στις 21:00 το βράδυ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Φίλιππο Πλιάτσικα και Zero-Zero.
Σήμερα, Κυριακή, ολοκληρώνεται το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου που διοργανώνει στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής ο ΒΗΜΑ 99,5 FM.
Οι πόρτες του bazaar άνοιξαν και θα κλείσουν στις 21:00 το βράδυ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Φίλιππο Πλιάτσικα και Zero-Zero.
Συνολικά, 200.000 βιβλία με μόλις ένα ευρώ το καθένα διατίθενται στο bazaar. Τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, για να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας