Η επιστροφή του «ταχυδρόμου» στους αγαπημένους του Τζαζ
Έπειτα από απουσία επτά ολόκληρων χρόνων από τον χώρο, ο Καρλ Μαλόουν επιστρέφει στα παρκέ του NBA, αυτή τη φορά ως σύμβουλος στους αγαπημένους του Γιούτα Τζαζ. Ο 50χρονος πλέον Μαλόουν δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση που του δίνεται και πιστεύει πως έχει πολλά να δώσει.
Έπειτα από απουσία επτά ολόκληρων χρόνων από τον χώρο, ο Καρλ Μαλόουν επιστρέφει στα παρκέ του NBA, αυτή τη φορά ως σύμβουλος στους αγαπημένους του Γιούτα Τζαζ.
Ο 50χρονος πλέον Μαλόουν δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση που του δίνεται και πιστεύει πως έχει πολλά να δώσει. Μάλιστα ο «Ταχυδρόμος» και δεύτερος σκόρερ στην Ιστορία του NBA, πίσω από το Τζαμπάρ έκανε και δηλώσεις όπου τόνισε:
«Όλα εξαρτώνται από το timing και το timing σε αυτή την περίπτωση είναι καλό. Το γεγονός ότι σκέφτηκαν πως μπορώ να τους βοηθήσω, είναι σπουδαίο. Δεν είναι ότι βαριέμαι, έχω πολλά πράγματα να κάνω.
Παρόλα αυτά, μεγάλωσα με το μπάσκετ, έπαιζα σε όλη μου την ζωή, οπότε αυτή η πρόκληση με ενθουσιάζει. Δεν πρόκειται να με δείτε να κάθομαι στον πάγκο, δεν πρόκειται να εμφανιστώ σε κανενός είδους meetings. Θα κάνουμε μερικά μικρά βήματα και βλέπουμε από εκεί και πέρα τι θα συμβεί. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γίνω ενοχλητικός».
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας