Με επιτυχία και 2.000 μαθητές γιορτάστηκε η «Ολυμπιακή Ημέρα 2013»
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 2.000 παιδιών ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της «Ολυμπιακής Ημέρας 2013», τον οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Δήμο Παλλήνης, από 20 έως 26 Μαΐου. Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν το μπάντμιντον και η ξιφασκία.
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 2.000 παιδιών ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της «Ολυμπιακής Ημέρας 2013», τον οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Δήμο Παλλήνης, από 20 έως 26 Μαΐου. Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν το μπάντμιντον και η ξιφασκία.
Οι πρωταθλήτριες Δήμητρα Μαγγανουδάκη (ξιφασκία) και Μαρία Καραγιανοπούλου (τζούντο), ο παγκόσμιος πρωταθλητής ξιφασκίας Νίκος Κοντοχριστόπουλος, καθώς και οι υπεύθυνοι προπονητές του προγράμματος «Μπαντμιντόραμα», Αθανασία Γιακουβάκη και Βασίλης Κατσίφας, έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές να δοκιμάσουν τα αθλήματα αυτά και να μυηθούν στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.
Ο εορτασμός της «Ολυμπιακής Ημέρας 2013» κορυφώθηκε στις 26 Μαΐου, με ποδηλατοπορεία στο Δήμο Παλλήνης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολίτες κάθε ηλικίας. Στην έναρξη χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης, και ο δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος.
Επίσης ο αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Χαρίλαος Τσολάκης, μίλησε στους μετέχοντες για την προετοιμασία και την αποκατάσταση του ασκούμενου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε ήπιες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και η αναπληρώτρια καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ και αντιπρόεδρος του ΕΣΚΑΝ, Αθανασία Σμυρνιώτου, ενημέρωσε για τη σπουδαιότητα της προστασίας της υγείας του αθλητή και τον αγώνα για την καταπολέμηση του ντόπινγκ.
Στους μετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής υπογεγραμμένα από τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Δρ. Ζακ Ρογκ και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας