
Προφυλακιστέος ο 17χρονος που κατηγορείται για το φόνο της μητέρας του
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που συνεδρίασε μετά τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας σχετικά με την ποινική μεταχείριση του 17χρονου, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της μητέρας του, την περασμένη Τετάρτη, έκρινε ότι ο ανήλικος μαθητής πρέπει να προφυλακιστεί.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που συνεδρίασε μετά τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας σχετικά με την ποινική μεταχείριση του 17χρονου, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της μητέρας του, την περασμένη Τετάρτη, έκρινε ότι ο ανήλικος μαθητής πρέπει να προφυλακιστεί.
Μετά την απόφαση, ο 17χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του 17χρονου, ο εισαγγελέας είχε κρίνει ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί, ενώ η ανακρίτρια είχε κρίνει ότι ο ανήλικος μαθητής χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442