Μέτρια ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε η Βάσω Βουγιούκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης γυναικών, που διεξήχθη στην πόλη Τιανζίν της Κίνας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας κατετάγη 17η ανάμεσα σε 98 αθλήτριες και συγκέντρωσε έξι βαθμούς. Η Βουγιούκα αγωνίστηκε απευθείας στο «ταμπλό των 64», όπου νίκησε την Κινέζα Ζιάκι Ζενγκ 15/7, αλλά στη συνέχεια έμεινε έξω από τις «16» από τη Ρωσίδα Άννα Ιλαριόνοβα για μόλις ένα χτύπημα (14/15). Επόμενος στόχος της Βουγιούκα για το 2013 είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών (Ζάγκρεμπ, 16-21/6) και αρχές Αυγούστου το Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!
Διπλή γιορτή για τον Χρήστο Μουζακίτη ανήμερα των Χριστουγέννων, με το transfermarkt να καταγράφει ότι είναι και ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην Ευρώπη που έχει γεννηθεί στις 25 Δεκεμβρίου.