Vodafone Hellas: Πτώση εσόδων 20% στο πρώτο τρίμηνο 2013
Έσοδα διαχείρισης 158 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο, μειωμένα κατά 20% σε ετήσια βάση, ανακοίνωσε η Vodafone Hellas. Η εταιρεία ανακοίνωσε μείωση των εσόδων ανά συνδρομητή κατά 25%, στα 11,5 ευρώ. Η εταιρεία εμφάνισε αύξηση των συνδρομητών κατά 7% σε ετήσια βάση. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Έσοδα διαχείρισης 158 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο, μειωμένα κατά 20% σε ετήσια βάση, ανακοίνωσε η Vodafone Hellas. Η εταιρεία ανακοίνωσε μείωση των εσόδων ανά συνδρομητή κατά 25%, στα 11,5 ευρώ. Η εταιρεία εμφάνισε αύξηση των συνδρομητών κατά 7% σε ετήσια βάση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας