Η μέτρια πορεία της Μίλαν για ακόμη μια σεζόν προβληματίζει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι,
ο οποίος παρά την ενασχόλησή του με την πολιτική δεν παύει να
ασχολείται επισταμένως με την (κατά ομολογία του) μεγάλη αγάπη του, τους
Ροσονέρι. Μάλιστα, αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στους πρώην άσους της ομάδας, Κλάρενς Σέεντορφ και Φίλιππο Ιντσάγκι.
Η μέτρια πορεία της Μίλαν για ακόμη μια σεζόν προβληματίζει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος παρά την ενασχόλησή του με την πολιτική δεν παύει να ασχολείται επισταμένως με την (κατά ομολογία του) μεγάλη αγάπη του, τους Ροσονέρι.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, ο Καβαλιέρε είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις αποφάσεις και το κοουτσάρισμα του τεχνικού της Μίλαν Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.
Ηδη ο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την «gazzetta dello sport», προορίζει τον ολλανδό πρώην άσο της Μίλαν Κλάρενς Ζέεντορφ για αντικαταστάτη του Αλέγκρι, έστω κι αν ο πολυνίκης ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες (Αγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν), δεν έχει καθίσει ξανά σε πάγκο!
Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, φέρεται να προτάσσει τη λύση ενός άλλου παλαίμαχου άσου της Μίλαν, ο οποίος όμως επίσης δεν έχει εργαστεί ξανά ως προπονητής. Ο λόγος για τον ιταλό πρώην διεθνή επιθετικό Φίλιππο Ιντσάγκι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ανατριχιαστικές στιγμές στη «Μπεογκράτσκα Αρένα» το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, καθώς η Παρτιζάν αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή Ντούσαν Βουγιόσεβιτς πριν το τζάμπολ με τη Ζαλγκίρις.
Η Μονακό των οκτώ παικτών και με τους Τζέιμς, Οκόμπο να έχουν από 16π. έκαστος άντεξε και πήρε τη νίκη σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 93-86, κλειδώνοντας θέση στα πλέι ιν της Euroleague.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μ. Σάββατο (11/4, 17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ) θα αντιμετωπίσει ξανά την Εθνική Ουγγαρίας, αυτή τη φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα.
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.