Ανοιξαν οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο και Ομόνοια
Κλειστοί για περίπου μία ώρα έμειναν από τις 4 το απόγευμα της Τρίτης οι σταθμοί του μετρό στο Πανεπιστήμιο και την Ομόνοια. Σε συρμό που βρισκόταν στην αποβάθρα του σταθμού Πανεπιστήμιο εμφανίστηκε καπνός με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το τρένο. Κλήθηκε η πυροσβεστική και τεχνικοί της εταιρείας για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Τελικά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 5.
Κλειστοί για περίπου μία ώρα έμειναν από τις 4 το απόγευμα της Τρίτης οι σταθμοί του μετρό στο Πανεπιστήμιο και την Ομόνοια. Σε συρμό που βρισκόταν στην αποβάθρα του σταθμού Πανεπιστήμιο εμφανίστηκε καπνός με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το τρένο.
Προληπτικά διακόπηκαν τα δρομολόγια από τον συγκεκριμένο σταθμό μέχρι την Ομόνοια.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο πάντως δεν διαπίστωσε πυρκαγιά.
Επί τόπου έσπευσαν και τεχνικοί της Αττικό Μετρό, οι οποίοι εξέτασαν από πού προήλθε ο καπνός.
Η κυκλοφορία των συρμών αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)











































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442