Με μία σημαντική έκπληξη συνεχίσθηκε το διεθνές τουρνουά τένις, που διεξάγεται στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Βούλγαρος, Γκρεγκόρ Ντιμιτρόφ, νίκησε 6-7 (6-8), 7-6 (10-8) και 3-6 τον Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς, στο δεύτερο γύρο του ισπανικού τουρνουά. Ο Ντιμιτρόφ είναι στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και κατάφερε να νικήσει τον Σέρβο σούπερ σταρ του αθλήματος (Νο 1 στον κόσμο) μετά από αγώνα, που ξεπέρασε τις τρεις ώρες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.