Χωρίς τον Βίκτορ Βιτόλο και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο προετοιμάζει τα πλάνα του για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βονόρτας. Ο Ισπανός μέσος και ο έλληνας αμυντικός δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς αφού είναι τιμωρημένοι.
Χωρίς τον Βίκτορ Βιτόλο και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο προετοιμάζει τα πλάνα του για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βονόρτας.
Ο Ισπανός μέσος και ο έλληνας αμυντικός δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς αφού είναι τιμωρημένοι.
Εν τω μεταξύ, στο φιλικό με την Ομόνοια που διεξάγεται την Μ.Τετάρτη στις 16:00, ο Βονόρτας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, εν όψει το ματς με την Ξάνθη (9 Μαΐου στη Ν.Σμύρνη).
Ο ίδιος ο Στεφάν Λανουά άνοιξε τον… χορό λέγοντας στους διαιτητές ότι «κάποιοι από εσάς τού χρόνου θα είσαστε στην Super Legaue 2», ώστε ο Γάλλος να κάνει αξιολογήσεις είτε φύγει είτε μείνει
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.