Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τατουάζ μέσα στα μάτια δίνει το πιο απόκοσμο λουκ

Τατουάζ μέσα στα μάτια δίνει το πιο απόκοσμο λουκ

Ο Ροντρίγκο Φερνάντο ντος Σάντος είχε πρόβλημα χώρου, αφού είχε ήδη καλύψει με τατουάζ το 70% του σώματός του. Αποφάσισε όμως να επεκταθεί στα μάτια, ζητώντας από έναν καλλιτέχνη του τατουάζ να του κάνει ενέσεις μελανιού με μια ειδική σύριγγα.

Ο Ροντρίγκο Φερνάντο ντος Σάντος είχε πρόβλημα χώρου, αφού είχε ήδη καλύψει με τατουάζ το 70% του σώματός του. Αποφάσισε λοιπόν να επεκταθεί στα μάτια.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος έβαψε το άσπρο των ματιών του μαύρο ζητώντας από έναν συνάδελφό του, καλλιτέχνη του τατουάζ, να του κάνει ενέσεις μελανιού με μια ειδική σύριγγα.

«Έκλαιγα μελάνι για δύο μέρες» λέει ο ίδιος. Μάλιστα ένα μέρος του χρώματος έφυγε με τα μελανά δάκρυα και τα απόκοσμα μαύρα μάτια έγιναν σκούρο γκρι.

Ο Ντος Σάντος, περισσότερο γνωστός ως «Κουνούπι» (Musquito) στον κύκλο του, πλήρωσε 500 δολάρια για το μαύρισμα των ματιών του στον Ραφαέλ Λέο Ντίας.

Όπως εξήγησε ο Ντίας, το μελάνι εφαρμόζεται ανάμεσα στον επιπεφυκότα αδένα, ο οποίος επενδύει εσωτερικά τα βλέφαρα, και τον σκληρό χιτώνα που αντιστοιχεί στο άσπρο του ματιού.

«Μελέτησα τη διαδικασία για δύο χρόνια και την εφάρμοσα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2012. Δεν απαγορεύεται από το νόμο ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο