Στα 2,76 δισ. ευρώ αυξήθηκε το έλλειμμα σε ταμειακή βάση το α’ τρίμηνο
Το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης στο πρώτο τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκε στα 2,76 δισ. ευρώ έναντι 1,31 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος. Η εξέλιξη αυτή αντανακλά στην υποχώρηση των εσόδων στα 10,2 δισ. ευρώ έναντι 11,4 δισ. ευρώ πέρυσι και στην μικρή αύξηση των δαπανών του προϋπολογισμού στα 13,89 δισ. ευρώ έναντι 13,57 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Αυξήθηκε σε ταμειακή βάση το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης στο πρώτο τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκε στα 2,76 δισ. ευρώ έναντι 1,31 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012.
Η εξέλιξη αυτή αντανακλά στην υποχώρηση των εσόδων στα 10,2 δισ. ευρώ έναντι 11,4 δισ. ευρώ πέρυσι και στην μικρή αύξηση των δαπανών του προϋπολογισμού στα 13,89 δισ. ευρώ έναντι 13,57 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Το πρωτογενές πλεόνασμα των 914 εκατ. ευρώ που είχε παρουσιάσει πέρυσι ο προϋπολογισμός μετατράπηκε φέτος σε έλλειμμα ύψους 999 εκατ. ευρώ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας