Τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ΠΑΕ Ατρόμητος, μια ημέρα μετά την ήττα από τον Άρη στο Περιστέρι. «Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ελευθερόπουλος, Παράσχος, και Κωστένογλου οι πρώτοι υποψήφιοι για αντικαταστάτες του «Αναστό».
Τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ΠΑΕ Ατρόμητος, μια ημέρα μετά την ήττα από τον Άρη στο Περιστέρι.
«Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Ελευθερόπουλος, Παράσχος, και Κωστένογλου οι πρώτοι υποψήφιοι για αντικαταστάτες του «Αναστό». Αναλύτικά η ανακοίνωση:
«Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.
Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.
Επίσης λύεται η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τους Ανδρέα Σκέντζο και Θανάση Μουρτζιάπη».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας