
Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος
Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη στις 3:30 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για τις καταργήσεις και ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων υπηρεσιών και για τις απολύσεις.
Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη στις 3:30 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για τις καταργήσεις και ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων υπηρεσιών και για τις απολύσεις.
«Η επιμονή της τρόικας για 25.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του έτους και η παθητική στάση που ακολουθεί η κυβέρνηση δρομολογούν νέα βίαιη συρρίκνωση των Δημοσιών Υπηρεσιών με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος για την ελληνική κοινωνία» τονίζει η ΑΔΕΔΥ.
Καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, που διοργανώνει η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442