HORECA – ΣΕΤΕ : Η ελληνική γαστρονομία μπορεί να φέρει 1 δισ. ευρώ
Στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης HORECA διοργανώθηκε ημερίδα του ΣΕΤΕ με θέμα «Γαστροτουρισμός: τροφή για ανάπτυξη» με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της καμπάνιας ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υλοποίηση του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού». Όπως τονίσθηκε η ελληνική γαστρονομία είναι σε θέση να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικού προϊόντος […]
Στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης HORECA διοργανώθηκε ημερίδα του ΣΕΤΕ με θέμα «Γαστροτουρισμός: τροφή για ανάπτυξη» με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της καμπάνιας ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υλοποίηση του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού».
Όπως τονίσθηκε η ελληνική γαστρονομία είναι σε θέση να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, προσελκύοντας 500.000 επιπλέον τουρίστες, ενισχύοντας το ΑΕΠ κατά 1 δισ. ευρώ και δημιουργώντας 50.000 νέες θέσεις εργασίας, τόσο μέσω συνεργασιών του τουριστικού και του επισιτιστικού κλάδου όσο και μέσω της αξιοποίησης των εξαγώγιμων επώνυμων προϊόντων.