Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ρύθμιση για τα δάνεια
Το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης για τις ρυθμίσεις καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων, όπως είπε τη Δευτέρα στον ΒΗΜΑ 99,5 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.
Το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης για τις ρυθμίσεις καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων, όπως είπε τη Δευτέρα στον ΒΗΜΑ 99,5 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.
{{{ audio1 }}}
«Από τις εκτιμήσεις που έχουμε από τις επαφές με την Τράπεζα της Ελλάδος, εντός της εβδομάδας θα έχει δώσει και η Τράπεζα τις απαντήσεις της στην τρόικα», σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.
«Συνεπώς», προσέθεσε, «από εκεί και μετά, είναι μόνο θέμα αν όχι ημερών, δύο-τριών εβδομάδων. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί παραπάνω. Το ταχύτερο δυνατό. Εμείς έτοιμοι είμαστε».
Ο κ. Σκορδάς συνέχισε λέγοντας ότι «οι όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν είναι καθαρά οριακές. Νομίζω ότι στο τέλος δεν θα χρειαστούν ούτε αυτές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442