Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στα ύψη η αντιπαράθεση για τις συνεδριάσεις της Προανακριτικής

Στα ύψη η αντιπαράθεση για τις συνεδριάσεις της Προανακριτικής

Σε πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης έχει μετατραπεί η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Θα γίνει μακελειό αν ο πρόεδρος της Προανακριτικής συνεχίσει να μεροληπτεί» είπε στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β.Καπερνάρος, ο οποίος την Πέμπτη έσπασε το δάχτυλό του, χτυπώντας με ένταση το έδρανο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. 

Σε πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης έχει μετατραπεί η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Θα γίνει μακελειό αν ο πρόεδρος της Προανακριτικής συνεχίσει να μεροληπτεί» είπε στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος την Πέμπτη έσπασε το δάχτυλό του, χτυπώντας με ένταση το έδρανο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σε 10 λεπτά δύο-τρεις ερωτησούλες και τελειώσαμε. Θα γίνει δουλειά. Αν δεν γίνει δουλειά, θα κάνω συνέντευξη Τύπου, θα τους ξεφτιλίσω, θα πετάξω στον αέρα τα πρακτικά, θα κάτσω να τα κάνω βιβλίο και θα τους αλλάξω τα φώτα. Δεν θα κάνουν αυτοί αυτά που κάνανε μέχρι τώρα. Αλλιώς, τα παρατάω και πάω σπίτι μου και δεν θα κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου ούτε τον κόσμο» είπε ο κ. Καπερνάρος.

Αναφερόμενος στον πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε:

«Τον αποκάλεσα εγκάθετο. Δεν φοβάμαι τίποτα παρά μόνο το Θεό και πρέπει να λέμε την αλήθεια. Δεν θα αρνηθώ ποτέ την αλήθεια και τα γεγονότα, αλλά όχι στρεβλωμένα και όχι επιλεκτικά. Χθες, για ορισμένες κακές συμπεριφορές του, ο κύριος Μαρκογιαννάκης, μου ζήτησε συγγνώμη, υπάρχει καταγεγραμμένο στα πρακτικά».

Στον κ. Καπερνάρο απάντησε -επίσης μέσω του ΒΗΜΑ 99,5- ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε «γελοίες» τις κατηγορίες κατά του προέδρου της Επιτροπής, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά μελών της Επιτροπής και οι πολύωρες συνεδριάσεις εξαντλούν τις βιολογικές αντοχές μελών και μαρτύρων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο