«Συνάντηση» Σταύρου Ξαρχάκου και Σταμάτη Κόκοτα στο Μέγαρο Μουσικής
Σε μία μοναδική εμφάνιση, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Σταμάτης Κόκοτας θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 4 Φεβρουαρίου. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1966, όταν ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο βυνίλιο με συνθέσεις του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ αργότερα οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο καθένας διαγράφει τη δική του ιστορική πορεία στο χώρο.
Σε μία μοναδική εμφάνιση, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Σταμάτης Κόκοτας θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 4 Φεβρουαρίου.
Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1966, όταν ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο βυνίλιο με συνθέσεις του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ αργότερα οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο καθένας διαγράφει τη δική του ιστορική πορεία στο χώρο.
Ύστερα από 47 χρόνια, θα ταξιδέψουν το κοινό σε μία μαγική εποχή με αγαπημένα κομμάτια.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 90 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 65 ευρώ (Α’ ζώνη), 40 ευρώ (Β’ ζώνη), 20 ευρώ (Γ’ ζώνη), 10 ευρώ (φοιτητικά).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας