«Συνάντηση» Σταύρου Ξαρχάκου και Σταμάτη Κόκοτα στο Μέγαρο Μουσικής
Σε μία μοναδική εμφάνιση, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Σταμάτης Κόκοτας θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 4 Φεβρουαρίου. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1966, όταν ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο βυνίλιο με συνθέσεις του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ αργότερα οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο καθένας διαγράφει τη δική του ιστορική πορεία στο χώρο.
Σε μία μοναδική εμφάνιση, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Σταμάτης Κόκοτας θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 4 Φεβρουαρίου.
Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1966, όταν ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο βυνίλιο με συνθέσεις του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ αργότερα οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο καθένας διαγράφει τη δική του ιστορική πορεία στο χώρο.
Ύστερα από 47 χρόνια, θα ταξιδέψουν το κοινό σε μία μαγική εποχή με αγαπημένα κομμάτια.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 90 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 65 ευρώ (Α’ ζώνη), 40 ευρώ (Β’ ζώνη), 20 ευρώ (Γ’ ζώνη), 10 ευρώ (φοιτητικά).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442