Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Στιβ Νας, καθώς ο έμπειρος άσος των Λέικερς μπήκε στο «κλαμπ» των κορυφαίων πασέρ του ΝΒΑ. Ο 38χρονος Καναδός, μοίρασε 10 ασίστ στην αναμέτρηση με το Χιούστον, όπου οι «Λιμνάνθρωποι» ηττήθηκαν με 125-112 και ξεπέρασε το φράγμα των 10.000, όντας ο πέμπτος μπασκετμπολίστας που το καταφέρνει. Ο Νας που έχει αγωνισθεί στο Φοίνιξ και στο Ντάλας, έφτασε στις 10.005 ασίστ σε 1.162 αγώνες και στον σχετικό πίνακα, βρίσκεται πίσω από τον Τζον Στόκτον (15.806), τον Τζέισον Κιντ (11.969), τον Μαρκ Τζάκσσον (10.334) και τον Μάτζικ Τζόνσον (10.141).
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.