Για την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο της εθνικής ομάδας μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Όπως ανάφερε, ο Ιταλός τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για τη γαλανόλευκη που έχει υψηλούς στόχους, ενώ προσέθεσε ότι «θα μας δικαιώσει».
Για την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο της εθνικής ομάδας μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Όπως ανάφερε, ο Ιταλός τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για τη γαλανόλευκη που έχει υψηλούς στόχους, ενώ προσέθεσε ότι «θα μας δικαιώσει».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλακόπουλου στον «ΣΠΟΡ FM»: -για την επιλογή Τρινκέρι: «Είχαμε πει ότι ο νέος χρόνος θα μας βρει με νέο προπονητή στην Εθνική ομάδα. Ήμασταν συνεπείς σε αυτό. Είχαμε κάνει έναν κατάλογο με κάποια ονόματα. Εξετάσαμε τις περιπτώσεις όλων των προπονητών και κρίναμε ότι ο καταλληλότερος για την Εθνική, η οποία έχει υψηλούς στόχους, είναι ο Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος θα μας δικαιώσει.
Είναι ευρωπαίος. Ας μην ακούμε αυτή την ανοησία ότι είναι ξένος. Έχει γεμίσει το ελληνικό πρωτάθλημα με αλλοδαπούς. Το πρωτάθλημα είναι πολυεθνικό και δεν είναι πρόβλημα αυτό. Είμαστε ευρωπαίοι και δεν θέλω να απαντήσω.
Εντυπωσιαστήκαμε από τον τρόπο που δουλεύει. Έχει –ήδη- αρχείο με όλους τους παίκτες μας και είναι αρκετά ενημερωμένος για την Εθνική. Ξέρει όλους τους παίκτες που μπορεί να έχει στη διάθεσή του απ’ έξω και ανακατωτά.» -για τα κριτήρια της απόφασης: «Ένα βασικό κριτήριο είναι η φιλοδοξία του, η κατάρτισή του και η ικανότητά του. Αυτά τα συγκέντρωσε και με το παραπάνω και για αυτό τον επιλέξαμε. Και φυσικά, έπαιξε ρόλο η διαθεσιμότητα. Υπήρχε και ο Μεσίνα. Αλλά όταν επικοινώνησα μαζί του, μου είπε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν του δίνει άδεια να δουλέψει σε εθνική ομάδα». -για τους βοηθούς του Τρινκέρι (Λιμνιάτης, Παπανικολάου, Καντζούρης): «Είναι παιδιά πολύ φιλόδοξα. Είναι πάνω από 20 χρόνια στο άθλημα με μεγάλη εμπειρία. Τα βάζουμε στον Τρινκέρι γιατί και αυτά τα παιδιά έχουν να μάθουν πολλά από τον προπονητή μας». -πότε αναμένεται στην Ελλάδα ο Τρινκέρι: «Ο Τρινκέρι θα έρθει στο τέλος του Ιουνίου. Έχει πρωτάθλημα με την ομάδα του τώρα. Κοιτάμε –βέβαια- μήπως ξεκλέψει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να έρθει και να δώσει μια συνέντευξη Τύπου για να τον γνωρίσετε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας