Στην ΕΚΤ είμαστε προσηλωμένοι στην σταθερότητα των τιμών, λέει ο Ντράγκι
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, διαβεβαίωσε ότι η Τράπεζα θα συνεχίσει να επαγρυπνεί εναντίον του πληθωρισμού στην ευρωζώνη, σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα. «Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι είμαστε προσηλωμένοι στην σταθερότητα των τιμών», επέμεινε ο Ντράγκι, εκτιμώντας πως «αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες», οι επικρίσεις από μέρους της Γερμανίας σχετικά με τη νομισματική πολιτική ατόνησαν.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, διαβεβαίωσε ότι η Τράπεζα θα συνεχίσει να επαγρυπνεί εναντίον του πληθωρισμού στην ευρωζώνη, σε συνέντευξή του στη γερμανική Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Σύμφωνα με αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Ντράγκι επισήμανε: «δείτε τα γεγονότα. Φροντίσαμε (να υπάρξει) σταθερότητα των τιμών και συνεχίζουμε να το πράττουμε».
«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι είμαστε προσηλωμένοι στην σταθερότητα των τιμών», επέμεινε ο Ντράγκι, εκτιμώντας πως «αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες», οι επικρίσεις από μέρους της Γερμανίας σχετικά με τη νομισματική πολιτική ατόνησαν.
Η ΕΚΤ αναμένει η άνοδος των τιμών καταναλωτή να περιοριστεί σε 1,6% το προσεχές έτος, ποσοστό μειωμένο από το 2,5% του 2012, σύμφωνα με προβλέψεις που έδωσε στην δημοσιότητα στις 6 Δεκεμβρίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας