Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Δρομολογείται η πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του «Ερρίκος Ντυνάν»

Ποσό ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ αποδεσμεύεται για την πληρωμή οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», προκειμένου να καταβληθούν οφειλόμενοι μισθοί στους εργαζόμενους.

Ποσό ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ αποδεσμεύεται για την πληρωμή οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», προκειμένου να καταβληθούν οφειλόμενοι μισθοί στους εργαζόμενους.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας στο «Ερρίκος Ντυνάν», ώστε να διευκολυνθεί η καταβολή των οφειλών στο νοσοκομείο.

Ο υπουργός ανέφερε, πάντως, ότι θα δώσει στη Βουλή όλα τα στοιχεία για την οικονομική διαχείριση στο νοσοκομείο και ότι θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο