
Με κέρδη 1,09% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να τερματίζει τη συνεδρίαση στις 840 μονάδες, εν μέσω αισιοδοξίας για την πορεία του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, εν μέσω αισιοδοξίας για την πορεία του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων.
Το βιβλίο προσφορών κλείνει στις 19:00.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,09% στις 840,73 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 47,1 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,34% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 2,03%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε χαμηλότερα κατά 4,34%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 107 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 41 σε αρνητικό, ενώ 24 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν κυρίως πτωτικές τάσεις, ενώ μεικτή εικονα εμφανίζει η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,04%, στο Παρίσι ο CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,10% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,32%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,92% και στην Ιταλία 1,60%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν υψηλότερα κατά 0,22%, ο Standard & Poor’s 500 ενισχυόταν κατά 0,07% και ο Nasdaq σημείωνε απώλειες 0,32%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442