Νεκρός 57χρονος που καταπλακώθηκε από τέμπλο εκκλησίας στην Αριδαία
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος στη Φούστανη Αριδαίας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε εκκλησία της περιοχής. Όπως ανακοινώθηκε, ο άτυχος άντρας εκτελούσε εθελοντική εργασία κατεδάφισης του τέμπλου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από τμήμα του τέμπλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος στη Φούστανη Αριδαίας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε εκκλησία της περιοχής.
Όπως ανακοινώθηκε, ο άτυχος άντρας εκτελούσε εθελοντική εργασία κατεδάφισης του τέμπλου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από τμήμα του τέμπλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας