Ανοίγει ξανά μέσα στο Νοέμβριο η δημοτική αγορά Κυψέλης
Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξει για το κοινό η δημοτική αγορά Κυψέλης στην αρχή πιλοτικά και στη συνέχεια σε μόνιμη βάση. Στελέχη του Δήμου Αθηναίων αναφέρουν ότι η πρώτη προσπάθεια για τη λειτουργία της θα γίνει υπό τη μορφή χριστουγεννιάτικης αγοράς. Στις αρχές του έτους ο δήμος, μάλιστα, σχεδιάζει τη μετεγκατάσταση του ΚΕΠ από την οδό Κηφισίας σε ένα από τα καταστήματα της δημοτικής αγοράς.
Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξει για το κοινό η δημοτική αγορά Κυψέλης στην αρχή πιλοτικά και στη συνέχεια σε μόνιμη βάση.
Στελέχη του Δήμου Αθηναίων αναφέρουν στην Καθημερινή ότι η πρώτη προσπάθεια για τη λειτουργία της θα γίνει υπό τη μορφή χριστουγεννιάτικης αγοράς.
Στις αρχές του έτους ο δήμος, μάλιστα, σχεδιάζει τη μετεγκατάσταση του ΚΕΠ από την οδό Κηφισίας σε ένα από τα καταστήματα της δημοτικής αγοράς.
Η δημοτική αγορά, που τελούσε σε ένα είδος κατάληψης από αριστερές οργανώσεις, περιήλθε πάλι στην «κατοχή» του Δήμου Αθηναίων μετά από αστυνομική επιχείρηση των περασμένο Αύγουστο. Από τότε, όμως, παραμένει σφραγισμένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενέργεια: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ – Συγκαλείται η ομάδα διαχείρισης κρίσεων για καύσιμα και αέριο
- Ο κόσμος μιλά για ισότητα, οι γυναίκες ζουν άλλη πραγματικότητα – Παγκόσμιος κανόνας η οικονομική ανισότητα
- Klavdia: Ερωτευμένη ξανά – ποιος της έκλεψε την καρδιά
- The Chase: Με ρεκόρ σεζόν ξεκίνησε η εβδομάδα
- Κύπρος: Παραμένει ο συναγερμός στο Ακρωτήρι – Σύσταση στους πολίτες να φτιάξουν προληπτικά σακίδιο έκτακτης ανάγκης
- Έτοιμος ο Ναν για τον Ολυμπιακό – Τι ισχύει για Λεσόρ
- Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Ζώγιας
- Ξεκινάει η κατασκευή νέου κολυμβητηρίου στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442