Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς κατέκτησε, για μια ακόμη φορά, τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στη Σουηδία για το 2012. Ο 28χρονος διεθνής φορ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει τον τίτλο της «χρυσής μπάλας» στη Σουηδία συνολικά επτά φορές και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της χώρας του, που το καταφέρνει αυτό, ενώ κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση για έκτη συνεχή χρονιά! Ο Ιμπραϊμοβιτς, που ανακηρύχτηκε και καλύτερος επιθετικός της χώρας του, δήλωσε γι’ αυτήν τη διάκριση: «Νιώθω μεγάλη περηφάνεια. Είναι μια ακόμη μεγάλη αναγνώριση για την καριέρα μου.»
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Επέστρεψε στις νίκες η Αταλάντα, όμως χωρίς να ικανοποιήσει απέναντι στην ουραγό Βερόνα. Με πρωταγωνιστή τον Τέιλορ (= δυο γκολ) η Λάτσιο πέρασε από την Μπολόνια.
Με σκόρερ τον Αραούχο η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαγιεκάνο που είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Στο +7 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ», περιμένουν απώλεια από το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ.